Fantasietekeningen, historische verhalen, overleveringen, sprookjes, sagen en mythen

door | 28 mrt 2019 | Tekeningen en schilderijen Digi-Expo

Als kind las ik graag, en was ik gefascineerd door de sprookjes van Grimm.  Later volgden legenden, mythen en sagen.
Die verhalen boeien mij nog steeds, alhoewel ik inmiddels ook geïnteresseerd ben in meer historische verhalen of biografieën van opvallende vrouwen zoals bijvoorbeeld Frida Kahlo. Die verslagen vind je op ‘Karens Krabbels’.

Klik op een foto voor een vergroting..

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik graag én zo vaak mogelijk. De laatste jaren steeds vaker op de IPAD Pro. Ik maak dan vaak gebruik van Iphone foto's, echter nooit met de bedoeling deze exact te kopiëren.
Ik vind het juist een uitdaging om te zoeken naar het beste kleurenpalet, compositie en uitsnedes. Ook combineer ik vaak verschillende taferelen. Daarnaast is het niet mijn voornaamste streven om mensen herkenbaar weer te geven (tenzij het een portret is natuurlijk). Ik wil gewoon een bepaalde sfeer zo goed mogelijk weergeven!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Leuk dat je hier bent! Als je een vraag hebt, laat het weten!