Animaties en filmpjes

door | 29 mrt 2019 | Karens Krabbels, Tekeningen en schilderijen Digi-Expo

Zoals je ziet teken ik graag en veel. Maar ik vind het ook heel erg leuk om animaties te maken. Onder meer voor bij blogs van mij of anderen. Hier vind je een overzicht ! Ik heb me voornamelijk beperkt tot de zelf getekende animaties. Met uitzondering van de kerstwens.
bus-ohrid

de zomer ontluikt

de zomer ontluikt

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik graag én zo vaak mogelijk. De laatste jaren steeds vaker op de IPAD Pro. Ik maak dan vaak gebruik van Iphone foto's, echter nooit met de bedoeling deze exact te kopiëren.
Ik vind het juist een uitdaging om te zoeken naar het beste kleurenpalet, compositie en uitsneden. Ook combineer ik vaak verschillende taferelen. Daarnaast is het niet mijn voornaamste streven om mensen herkenbaar weer te geven (tenzij het een portret is natuurlijk). Ik wil gewoon een bepaalde sfeer zo goed mogelijk weergeven!
En voor wie het leuk vindt, sinds september 2021 vind je me ook op Getekend Maastricht en sinds 2022 zijn verschillende werken te bestellen op karennijst.werkaandemuur.nl/nl
Zie ik je wellicht ook op Instagram?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.