Mijn omgeving. Getekende portretten en mooie plekjes in Nederland

door | 30 mrt 2019 | Tekeningen en schilderijen Digi-Expo

[klik hier voor mijn blog]

Ik woon al een hele tijd in Hapert, maar ga ik nog steeds graag naar mijn geboorteplaats Maastricht. Daar maak ik graag tekeningen van en schrijf ik graag over. Hier vind je ook enkele getekende portretten.
Zie bijvoorbeeld ‘Markt, Stadhuis en Wilhelminabrug Maastricht‘.
Of ‘Hapert, een (teken)impressie van een dorp in de Kempen, Noord-Brabant‘.
En ‘Tekenen in de tuin‘.

Digitale tekengalerie

Klik op een afbeelding voor een vergroting:

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik graag én zo vaak mogelijk. De laatste jaren steeds vaker op de IPAD Pro. Ik maak dan vaak gebruik van Iphone foto's, echter nooit met de bedoeling deze exact te kopiëren.
Ik vind het juist een uitdaging om te zoeken naar het beste kleurenpalet, compositie en uitsnedes. Ook combineer ik vaak verschillende taferelen. Daarnaast is het niet mijn voornaamste streven om mensen herkenbaar weer te geven (tenzij het een portret is natuurlijk). Ik wil gewoon een bepaalde sfeer zo goed mogelijk weergeven!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Leuk dat je hier bent! Als je een vraag hebt, laat het weten!