Over Karen Nijst

Hallo! Leuk dat je hier even komt kijken.
Mijn naam is Karen Nijst, een waterman uit Maastricht en eigenaar van Kahlo Webdevelopment en Copywriting.

Zoals je ziet teken ik graag en veel. Omdat ik het ook leuk vind om animaties te maken, vind je hieronder een volledig getekende digitale tour door onze woonkamer en tuin (waar ik het liefst teken) en door ons dorp Hapert. Klik op de potloodjes voor meer info of een pop-up.

Sinds september 2021 vind je me trouwens ook op Maastricht Digitaal: Getekend Maastricht !

Hobby is tekenen, illustreren, schrijven en schilderen

Aan dat laatste kom ik meestal niet toe, omdat ik werkzaam ben als webontwikkelaar (php-programmering, sql en vormgeving). Dit doe ik overigens met veel plezier. Gelukkig biedt de Ipad uitkomst omdat ik me daarop lekker tussen de bedrijven door kan uitleven op vrijwel elke locatie. Ook grijp ik regelmatig naar mijn kleurpotloden of tekenpennetje.  Je vindt de resultaten op deze site, zie: ‘Tekeningen‘.

Mijn achtergrond
Ik heb jarenlang gewerkt in de marketing-communicatie en heb me gespecialiseerd in communicatie via het web. Inmiddels heb ik voor diverse bedrijven gewerkt als pr- communicatie-adviseur. In de loop der jaren raakte ik meer en meer gefascineerd door internet hetgeen niet echt verwonderlijk is. Ooit volgde ik enkele jaren grafische vormgeving op de kunstacademie en internet bood later volop kansen dit te combineren met mijn kennis van de communicatie. Daarnaast ben ik gecertificeerd php-programmeur zodat ik me als een vis in het water voel in een digitale omgeving!

Momenteel concentreer ik me volledig op mijn werk voor Kahlo Webdevelopment. Zo heb ik in de laatste jaren veel websites mogen vormgegeven en verder uitgebouwd met zelfgeschreven plug-ins, themes en meer. Tegenwoordig werk ik veel met WordPress en bouw ik onder meer Woocommerce webwinkels op maat.

Op deze site vind je echter het resultaat van mijn ‘werk’ tijdens mijn vrije uurtjes 🙂