Over Karen Nijst

Hallo! Leuk dat je hier even komt kijken.
Mijn naam is Karen Nijst, een waterman uit Maastricht en eigenaar van Kahlo Webdevelopment en Copywriting.

Zoals je ziet teken ik graag en veel. Omdat ik het ook leuk vind om animaties te maken, vind je hieronder een volledig getekende digitale tour door onze woonkamer en tuin (waar ik het liefst teken) en door ons dorp Hapert. Klik op de potloodjes voor meer info of een pop-up.

Hobby is (veel te weinig) tekenen en schilderen

Helaas kom ik er meestal niet aan toe, omdat ik een eigen toko mag runnen. Dit doe ik met veel plezier, maar het is wel eens jammer dat ik daardoor minder tijd heb voor mijn hobby.
Schilderen doe ik eigenlijk nog maar heel zelden. Alleen als het zonnetje schijnt, wil het soms lukken om kwasten en verf te voorschijn te halen en aan de slag te gaan.

Gelukkig biedt de Ipad uitkomst omdat ik me daarop lekker tussen de bedrijven door, kan uitleven op vrijwel elke locatie. Ook grijp ik regelmatig naar mijn kleurpotloden of tekenpennetje.  Je vindt de resultaten op deze site, zie: ‘Tekeningen‘.

 

Mijn achtergrond
Ik ben gespecialiseerd in de marketing-communicatie en communicatie via het web. Inmiddels heb ik voor diverse bedrijven gewerkt als pr- communicatie-adviseur. In de loop der jaren raakte ik meer en meer gefascineerd door internet hetgeen niet echt verwonderlijk is. Ooit volgde ik enkele jaren grafische vormgeving op de kunstacademie en internet bood later volop kansen dit te combineren met mijn kennis van de communicatie. Daarnaast ben ik gecertificeerd php-programmeur zodat ik me als een vis in het water voel in een digitale omgeving!

Nu, in 2013, concentreer ik me volledig op mijn werk voor Kahlo Webdevelopment. Zo heb ik in de laatste jaren veel websites mogen vormgegeven, ontwikkelen en uitgerust met een zelfgeschreven Content Management Systeem (CMS) en systemen zoals Joomla en WordPress.

Maar in de vrije uurtjes is het tijd voor wat anders alhoewel de digitale wereld mij dan nog steeds in haar greep heeft.
Zie de laatste Ipad-tekeningen op deze site!

Chat openen
Leuk dat je hier bent! Als je een vraag hebt, laat het weten!