Hallo! Leuk dat je hier even komt kijken.
Mijn naam is Karen Nijst, een waterman uit Maastricht en eigenaar van Kahlo Webdevelopment en Copywriting.

Hobby is (veel te weinig) tekenen en schilderen
Zoals je hier hopelijk kunt zien, ben ik gek op tekenen en schilderen. Helaas kom ik er meestal niet aan toe, omdat ik een eigen toko mag runnen. Dit doe ik overigens met veel plezier, maar het is wel eens jammer dat dit ten koste gaat van mijn hobby.
Alleen als het zonnetje schijnt, wil het soms lukken om kwasten en verf te voorschijn te halen en aan de slag te gaan. En tja, ook die momenten zijn zeldzaam in Nederland. :-(

Toch heb ik door de jaren heen wel wat op het doek weten te krijgen. En daarnaast biedt de Ipad uitkomst omdat ik me daarop lekker tussen de bedrijven door, kan uitleven gewapend met touch pen en apps. Je vindt de resultaten van deze noeste huisvlijt op mijn site bij ‘Tekeningen‘.

Mijn achtergrond
Ik ben gespecialiseerd in de marketing-communicatie en communicatie via het web. Inmiddels heb ik voor diverse bedrijven gewerkt als pr- communicatie-adviseur. In de loop der jaren raakte ik meer en meer gefascineerd door internet hetgeen niet echt verwonderlijk is. Ooit volgde ik enkele jaren grafische vormgeving op de kunstacademie en internet bood later volop kansen dit te combineren met mijn kennis van de communicatie. Daarnaast ben ik gecertificeerd php-programmeur zodat ik me als een vis in het water voel in een digitale omgeving!

Nu, in 2013, concentreer ik me volledig op mijn werk voor Kahlo Webdevelopment. Zo heb ik in de laatste jaren veel websites mogen vormgegeven, ontwikkelen en uitgerust met een zelfgeschreven Content Management Systeem (CMS) en systemen zoals Joomla en WordPress.

Maar in de vrije uurtjes is het tijd voor wat anders alhoewel de digitale wereld mij dan nog steeds in haar greep heeft.
Zie de laatste Ipad-tekeningen op deze site!