Schilderijen

door | 30 aug 2015 | Alle Blogs, Tekeningen en schilderijen Digi-Expo

Schilderijen

door | 30 aug 2015 | Alle Blogs, Tekeningen en schilderijen Digi-Expo

Schilderen vergt veel tijd, en omdat ik de laatste tijd liever teken, is dit een beetje in het vergeethoekje geraakt. Toch staan er een paar doeken klaar die ik binnenkort verder wil uitwerken. Maar dat ‘binnenkort’ lijkt steeds verder weg …  🙂

Klik op een foto voor een vergroting. Mijn excuses voor de slechte kwaliteit van verschillende foto’s maar sommige werken zijn tientallen jaren geleden gemaakt, en ik heb ze niet meer in mijn bezit. Dus kan ik verschillende werken helaas niet meer fotograferen.

 

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik graag én zo vaak mogelijk. De laatste jaren steeds vaker op de IPAD Pro. Ik maak dan vaak gebruik van Iphone foto's, echter nooit met de bedoeling deze exact te kopiëren.
Ik vind het juist een uitdaging om te zoeken naar het beste kleurenpalet, compositie en uitsnedes. Ook combineer ik vaak verschillende taferelen. Daarnaast is het niet mijn voornaamste streven om mensen herkenbaar weer te geven (tenzij het een portret is natuurlijk). Ik wil gewoon een bepaalde sfeer zo goed mogelijk weergeven!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Leuk dat je hier bent! Als je een vraag hebt, laat het weten!