Virtuele tour met 360D tekeningen en een 3D zelfportret

door | apr 4, 2020

Zoals je ziet teken ik graag en veel. Omdat ik het ook leuk vind om animaties te maken, vind je hieronder een volledig getekende digitale tour door onze woonkamer en tuin (waar ik het liefst teken) en door ons dorp Hapert. Klik op de potloodjes voor meer info of voor een pop-up.

 

In bovenstaande animatie zijn de onderstaande tekeningen verwerkt.
Ik heb ze hier even weergegeven in een klein WP galerietje.

360 D tekenen is niet makkelijk, omdat alles behoorlijk vervormd wordt en je zo de regels van het perspectief tekenen meer naar je eigen hand moet zetten. Daarnaast ben ik niet in het bezit van een dure 3D camera, dus ik heb niet echt een goed voorbeeld.
Om maar iets te noemen dus.
Het blijft echter leuk om te doen, want je duikt als het ware in een tekening.

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik graag én zo vaak mogelijk. De laatste jaren steeds vaker op de IPAD Pro. Ik maak dan vaak gebruik van Iphone foto's, echter nooit met de bedoeling deze exact te kopiëren.
Ik vind het juist een uitdaging om te zoeken naar het beste kleurenpalet, compositie en uitsnedes. Ook combineer ik vaak verschillende taferelen. Daarnaast is het niet mijn voornaamste streven om mensen herkenbaar weer te geven (tenzij het een portret is natuurlijk). Ik wil gewoon een bepaalde sfeer zo goed mogelijk weergeven!

2 Reacties

 1. Angelina

  Geniet er telkens van om jouw werk te bewonderen. Ik teken zelf ook graag en hoop ooit een beetje meer in de buurt van verfijnder werk te komen.
  Dank je wel dat ik mee mag genieten in de sferen die je deelt. Succes!
  Angelina Kraft

  Antwoord
  • Karen Nijst

   Dank je Angelina! En jij ook veel succes!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Leuk dat je hier bent! Als je een vraag hebt, laat het weten!